Sostinės Lazdynėlių rajone, Lietaus g. 7, šių metų pirmąjį ketvirtį pradėjome statyti tris A++ energetinės klasės keturaukščius. Tad netrukus čia bus kuriamos naujos vilniečių komedijos, dramos ir romanai. Bukčių miško ir Neries prieglobstyje naujų gyventojų lauks 205 butai, nuo 30,47 iki 58,06 km. m. Išskirtinės koncepcijos projektą ketinama baigti 2023 I ketvirtį.

„Apie Lazdynėlių, žaliosios Vilniaus kišenės, privalumus daug pasakoti nereikia – apie šią unikalią vietą girdėjo daugelis vilniečių. Mes norėjome čia gyvensiantiems žmonėms suteikti galimybę savo gyvenimo istorijas kurti aktyvias, pozityvias ir įkvepiančias aplinkinius“, – apie projektą pasakoja „Orner“ vadovas.

Pasak NT vystymo bendrovės „Orner“ vadovo Jono Skerlos, siekiant funkcionalumo bei darnos su gamta turtinga vietove, „Lazdynėliai Pictures“ projektuoti taip, jog gyventojus džiugintų tiek namai, tiek projekto aplinka. Nuostabi ir kinematografiška Vilniaus vieta paskatino sukurti ir originalią projekto koncepciją: „Lazdyneliai Pictures“ – gyvenimas tarsi filme. Čia jis tikrai įmanomas kiekvienam, kai už lango sukasi voveriuko Skreto gilės paieškos dokumentika, vaikai kuria „Kopą“ smėlio dėžėje, o kaimynas bando kartoti „Notting Hillo“ istorijos sėkmę.

Čia kiekvienas naujakurys ras vietą savo nepakartojamai gyvenimo istorijai. Išsiilgę romantikos ją aptiks žaliuose soduose čia pat kieme, miške ar prie upės. Veiksmo gerbėjai energiją galės išlieti lauko laisvalaikio erdvėse, o adrenalino mėgėjai – savo dviračius ir kitus žirgus statyti požeminėse ir antžeminėse parkavimo vietose. Vien dviračiams čia rasite net 44 vietas.

„Orner“ komanda jau surengė statybų pradžią žyminčią laiko kapsulės įkasimo ceremoniją, kuri buvo supinta su kino filmų kūrimo tradicijomis. Į laiko kapsulę kartu su laišku ateities kartoms buvo įdėti ir šiuo metu rodomų kino filmų anonsai bei „Orner“ direktoriaus Jono Skerlos sudaužytos lėkštės šukės, nes būtent tai kino filmui lemia sėkmę.