Antežeriuose, šalia Vilniaus, išvystėme didžiausią sostinėje 145 kotedžų kvartalą, kuris buvo išparduotas vos per 15 mėnesių. Tokia „Antežerių“ projekto sėkmė nebuvo atsitiktinė – „Orner“ komanda tikėjo, jog lokacija, koncepcija bei kainos ir kokybės santykis sužavės vilniečių šeimas. Daugiau nei 70 proc. A+ klasės kotedžų buvo parduoti dar statybų eigoje 2020 m.. Mūsų investicijos į šį kvartalą siekė 12 mln. eurų.

„Šių dienų klientai dairosi būsto, kuris būtų ne vien stogas virš galvos, bet turėtų ir papildomas vertes. Todėl vystydami „Antežerius“ sukūrėme saugų, gausų veiklų, erdvų ir bendruomeniškumą puoselėjantį kvartalą. Ir aišku, kiekvienam svarbi lokacija – niekas nenori gaišti laiko spūstyse. Vilniaus centras iš Antežerių patogiai pasiekiamas Vakariniu aplinkkeliu“, – pasakoja J. Skerla, nuolat analizuojantis klientų poreikius atskleidžiančius tyrimus.
Bendrovės „Nordstat“ apklausa parodė, kad renkantis būstą, kas trečiam vilniečiui yra aktualios kvartalo teritorijoje sukurtos papildomos vertės, tokios kaip galimybė turėti savo kiemelį, sutvarkyta kvartalo aplinka, teritorijoje įrengtos laisvalaikio erdvės ar šalia esantis gamtos prieglobstis. Daug miestiečių renkasi aktyvų laisvalaikį, vis daugiau laisvo laiko leisdami atvirame ore.

Suprasdami žmonių poreikį judėti, aktyviai leisti laisvalaikį, 3 hektarų „Antežerių“ plote „Orner“ įrengė „Šeimos alėjas“ su žaliomis zonomis, suoliukais, pramogų, žaidimų aikštelėmis, pritaikytomis ir turintiems specialius poreikius vaikams, sporto zoną su lauko treniruokliais. Kvartale nutiesė 1,5 km pasivaikščiojimo ir dviračių takus. Įvertintas ambicingas „Antežerių“ projektas tapo patrauklia vieta augti ir klestėti net 145 šeimoms. Projektuodami „Antežerius“ galvojome apie kiekvienos čia gyvensiančios šeimos narį – jo asmeninę jaukią erdvę namuose bei kampą gryname ore. Kas žaisti, kas sportuoti, kas su svečiais pasivaikščioti, o kas rankas į žemę suleist, sodinant vaismedį – kiekvienas čia turi ką veikti!